Rydall Pejse

[/map]

Mest stillede spørgsmål

Se de mest stillede spørgsmål med tilhørende svar

Alle ordre på 1000 kr eller derover leveres gratis. Ordrer på under 1000 kroner sendes for 50 kroner.
Dankort, Visa, Visa Electron, VisaDankort, MasterCard, Maestro, JCB Cards
Lagerførte varer afsendesindenfor 1 til 2 hverdage.Ved udsolgte produkter får du en nærmere leveringstid pr. e-mail eller telefon.
Rydall Pejse kører krypteret data efter nogle af verdens største og bedste principper. Alle kortbetalinger understøttes af en SSL-krypteret forbindelse leveret af Epay betalingssystem som er godkendt af det danske PBS/Nets. Du løber ingen risiko ved at benytte dit Dankort eller kreditkort hos Rydall Pejse, da vi bruger en såkaldt SSL-forbindelse til at sikre, at der ikke er andre der "lytter" med, når dit kortnummer eller andre data overføres på nettet. Kreditkortoplysningerne formidles via Epay til PBS på en sikker og krypteret SSL-forbindelse - vi ser ikke dine kortoplysninger og kommer aldrig til at se dem, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler.
Din ordre behandles hurtigst muligt. Du vil modtage e-mail, når din pakke er afsendt med udvalgt fragtfirma.
Du modtager en kvittering på din e-mail, straks efter du har betalt din ordre. Modtager du ikke nogen e-mail, bedes du kontakte vores kundeservice som vil se om du eventuelt har udfyldt en forkert e-mail adresse da du bestilte dine vare(r).
Hvis de varer du lægger i indkøbskurven 'forsvinder' er det sikkert fordi din computer ikke er indstillet til at acceptere brug af "Cookies", det betyder i praksis at din browser ikke husker hvad du indtaster. Det kræver bare at du i din browser ændrer på indstillingerne, som i øvrigt er helt ufarligt. Du kan se her hvordan du aktivere cookies i de 3 mest brugte browsere. Goggle Chrome Mozilla FireFox Internet Explorer Har du antivirus og/eller firewall installeret, kan der også blive blokeret for at du sender information til vores side.

Send os en e-mail


Din forespørgsel besvares dagligt mellem 08:00 og 17:00