Om Rydall Pejse

Rydall Pejse er en helt speciel pejsebutik, der bygger på mange års branchekendskab. Indehaver Torben Rydall har nemlig mere end 14 års erfaring som pejsesælger, og kan derfor hjælpe med kvalificerede svar på langt de fleste spørgsmål om pejse, brændeovne, tilbehør, montering og meget mere.

Selvom Torben kender branchen indefra, gør han ingen hemmelighed ud af, at han gerne vil have Rydall Pejse til at adskille sig fra andre pejsebutikker på ét afgørende område. Kundeservicen skal være helt i top, og ventetiden skal være minimal. Hos Rydall Pejse har vores showroom åbent mandag, tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og efter aftale. Det skyldes, at vi kan yde den bedste service og den mest nuancerede rådgivning, ved at vi kommer ud til dig.

Rydall Pejse sælger pejse og brændeovne i hele Danmark, men vil tilbyder kun montering på Fyn og i området omkringe Fredericia og Kolding. Vi har allieret os med en af landets dygtigste montører, så de kunder, der ikke selv ønsker at montere deres pejseindsats eller brændeovn, er bedst muligt hjulpet fra start til slut.

Vores showroom finder du i nyrenoverede lokaler på Klokkestøbervej 21, 5230 Odense M. Her finder du et stort udvalg af pejse, pilleovne, gaspejse og brændeovne, der passer til ethvert tænkeligt behov, og vi hjælper gerne med råd og vejledning, så du finder netop det produkt, du har brug for.

Har du spørgsmål, kigger du bare forbi eller ringer på 50583545. Du kan selvfølgelig også sende os en mail på info@rydallpejse.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi glæder os til at betjene dig.