Privatlivspolitik

Privatlivspolitik – Indsamling og behandling af dine data

 

Rydall Pejse – Privatlivspolitik

Hos Rydall Pejse er vi meget opmærksomme på at forhindre ethvert misbrug af dine personlige oplysninger. Vi respekterer vores kunders og vores besøgendes ret til privatliv. Vi tager det alvorligt og har interne retningslinier og procedurer, der sikrer at vores kunders privatliv ikke bliver krænket. 

Følgende beskriver beskyttelsen af dine personlige oplysninger og indeholder en redegørelse for hvordan vi indsamler, behandler og opbevarer dine data. Dine rettigheder som datasubjekt beskrives og dækker blandt andet muligheden for få indsigt, ændre, slette dine data, annullere dit samtykke samt vejledning til at klage. 

Den juridiske dataansvarlige enhed er:

Rydall Pejse
Klokkenstøbervej 21
5230 Odense M
CVR: 35838937

Behandling af dine personlige oplysninger – opfyldelse af dit køb

Når du handler hos Rydall Pejse indtaster du, som datasubjekt, en række personlige oplysninger herunder særligt men ikke begrænset til:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Din adresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

De personoplysninger behandler vi for at kunne opfylde dit køb og din e-mailadresse og dit telefonnummer benyttes til at holde dig opdateret om dit køb.

Dine oplysninger gemmes jf. bogføringslovens § 10 i 5 år. Dette regnet fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører. Derefter anonymiseres dine personlige oplysninger.

Har du bestilt levering deles nogle af dine oplysninger med vores fragtsamarbejdspartner for at kunne levere dit køb. De oplysninger der deles er dit navn, din e-mailadresse, din adresse (eller leveringsadresse hvis den er forskellig fra din adresse) og dit telefonnummer.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Har du givet samtykke til at modtage vores nyhedsbrev behandler vi din e-mailadresse samt eventuelle oplysningerne om køb hos Rydall Pejse, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra os.

Du kan annullere dit samtykke på to måder hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet. Du kan sende en e-mail til info@rydallpejse.dk eller benytte afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet.  

Datasikkerhed

Dine personoplysninger vil altid blive behandlet dine personoplysninger sikkert og fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive anonymiseret eller slettet, når formålet er opfyldt eller når det ikke længere er relevant.

Vi anvender enkelte tredjeparter til at forbedre din købsoplevelse samt til at behandle og håndtere dine køb hos Rydall Pejse. Der er indgået databehandleraftaler med disse hvilket er vores garanti for at de overholder den gældende lovgivning.

Dine rettigheder som datasubjekt – Oplysning, ændring, sletning og indsigelse

Du er velkommen til at kontakte Rydall Pejse på telefon 50583545 eller sende en e-mail til info@rydallpejse.dk og få oplyst, hvilke af dine oplysninger vi har registreret. Er der fejl i vores oplysninger kan du få dem rettet eller få dem slettet. Du kan gøre indsigelse mod indsamlingen og behandlingen af dine oplysninger og du kan annullere dit samtykke. Du har ret til at få indsigt i de oplysninger vi har registreret og du har ret til at få dine oplysninger udleveret.

Ønsker du at klage over Rydall Pejses behandling af dine personoplysninger, skal det ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København,
Telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk

Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med oprettelse af en konto, køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender websitet cookies. 

Cookies anvendes for at du kan bruge vores website. Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed ved at anvende websitet.

Du kan slå brugen af cookies fra i din browser.