Om os

Fyns førende pejseforretning

Rydall Pejse er ikke en gammel forretning. Til gengæld har vi store ambitioner, og vi går langt for at gøre vores kunder glade. Vi er førende på Fyn, når det kommer til højkvalitets pejse og brændeovne, og vi udvælger kun de bedste produkter fra de mest kvalitetsbevidste leverandører.
Vi har Fyns største showroom, der er beliggende nær Rosengårdscentret i Odense, og derudover besøger vi ofte vores kunder på deres privatadresse, så de kan få den rette hjælp og vejledning , når de skal vælge deres nye pejs eller brændeovn. 
Hvis du er på jagt efter en ny pejs, brændeovn, pilleovn, gaspejs eller elpejs, så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Torben Rydall

Indehaver

Kun det bedste

Vi har de bedste leverandører

Der findes mange leverandører af pejse og brændeovne på markedet, men hos os finder du kun produkter fra de bedste leverandører. 
Vi vægter kvalitet og smukt design højest, og det betyder, at du altid er sikret et produkt af højeste standard, når du handler ved os. 

Stort udvalg af højkvalitets pejse, brændeovne

Her på siden finder du et mindre udsnit af de mange pejse, brændeovne, pilleovne, gaspejse, biopejse og elpejse,  vi forhandler. 

Hvis du vil have det fulde billede af alt det, vi har at byde på, så kig forbi vores showroom på Klokkestøbervej 21 i Odense.

Vi leverer naturligvis også pejseindsatse, der produceres efter mål. Hvis det er det, du søger så kontakt os for nærmere informationer.

rydall pejse

Det kan vi gøre for dig…

w

Råd og vejledning

Uanset om du bestiller et besøg eller om du besøger vores showroom, hjælper vi gerne med kvalificeret råd og vejledning.

Opmåling og montering

Når vi besøger dig, sørger vi naturligvis for opmåling, og hvis du ønsker det, får du et samlet tilbud inkl. montering

Se vores udvalg

Hvis du besøger vores showroom, får du mulighed for at se et stort udvalg af vores pejse, brændeovne, gaspejse mv.